Historiaa ja muuta

 

Ammattiosasto;

Ammattiosaston perustaminen:

Seinäjoen Maidonjalostajain ammattiosasto ry on perustettu 18.10.1965 Seinäjoella.

Ammattiosastoomme kuuluvat työpaikat ovat: Valio Oy Seinäjoen tehdas, Osuuskunta Maitosuomi, Caverion ja Juustoportti Food.

Ammattiosastossa on 19.1.2012 tilaston mukaan, 306 jäsentä.

 

 

Toiminta-ajatus

Ammattiosaston tarkoituksena on koota kaikki lähialueen meijerialan työntekijät ammattiosaston jäsenyyteen. Toiminta tulee olla jäsendemokratian pohjalta tapahtuvaa ja ammattiosaston sääntöihin nojautuvaa. Ammattiosasto ajaa yhdessä liiton kanssa alalla työskentelevien ammatillisia etuja niin työpaikoilla kuin yhteiskunnassa. Ammattiosastomme kuuluu Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry.hyn.

Ammattiosaston korkein päättävin elin on kaksi kertaa vuodessa sääntöjen mukaisesti koolla oleva syys-ja kevätkokous, kokouksiin on kaikilla osaston jäsenillä oikeus osallistua.

Ammattiosastoa johtaa syyskokouksen vuosittain valitsema puheenjohtaja ja johtokunta. Puheenjohtajan lisäksi johtokuntaan kuuluu kuusi (6) varsinaista jäsentä ja viisi (5) varajäsentä

 

 

Jäsenasiat:

Uudet jäsenet liittyvät ammattiosastoon pääluottamusmiesten kautta työpaikoilla tai liittyminen on mahdollista myös kotisivujen - Liity jäseneksi sivuston kautta.

 

Jäsenasioita hoitaa:

Työpaikoilla luottamus-ja työsuojeluasiamiehet .

 

Liitossa:

Suomen Elintarviketyöntekijäin Liitto ry, Siltasaarenkatu 6, 00530 Helsinki. Postiosoite: PL 213, 00531 Helsinki. Puh. 020 774 004 (vaihde),

Työttömyyskassan infopuhelin 01080-4020 (paikallispuhelumaksu). Sähköposti: etunimi.sukunimi@selry.fi

 

SEL:n Vaasan Aluetoimistossa, Pitkäkatu 43, 65100 Vaasa.

Aluesihteeri Markus Forslund puh.040-7722387tai 020 774 0761 Fax. 020 774 0764 , s-posti etunimi.sukunimi@selry.fi, ja

toimistonhoitaja Paula Mäki-Jussila puh.020 774 0762 Fax. 020 774 0764 , s-posti etunimi.sukunimi@selry.fi